Naučite programirati za Windows 7 – trening

Untitled-1 Microsoftov inovacijski centar u Varaždinu organizira prvi BizSparkCamp u Hrvatskoj i jedan od prvih u svijetu. BizSparkCamp je “niz događanja koji uključuju tehničke aktivnosti i treninge, namijenjen prvenstveno tvrtkama iz BizSpark ekosustava, ali i svim ostalim tvrtkama (nezavisni proizvođači softvera, tvrtke iz WebsiteSpark programa, itd.), koje stvaraju ili se planiraju okušati u razvoju aplikacija koristeći najnovije Microsoftove tehnologije.”

Prvi BizSparkCamp bavit će se razvojem modernih aplikacija za Windows 7 koje koriste zaslon osjetljiv na dodir i senzore. Prvi susret u ovom programu zamišljen je kao uvod u cijelu priču i namijenjen je većem broju ljudi, pa se održava u Zagrebu, u uredima Microsofta Hrvatska, u petak 7. svibnja 2010. u poslijepodnevnim satima. U nizu predavanja posebno će biti zanimljivo vidjeti konkretne uređaje sa spomenutim mogućnostima, koji su teškom mukom nabavljeni i nisu čest gost na našim prostorima.

S obzirom da i sam sudjelujem u ovom programu kao jedan od voditelja (otuda ovo i na mom blogu), pozivam vas da nam se pridružite – sudjelovanje je besplatno i slobodno za sve koga zanima, potrebno se samo prijaviti. Raspored i detaljnije informacije možete potražiti na istom linku.

leave your comment