Osvojite USB stick ili loptu!

Danas u ponoć puštena je nova nagradna igra koju već po treći put radim za tvrtku Pergament Promet povodom nogometnih prvenstava. Stvar je izuzetno jednostavna – upišete svoje podatke i odmah vam na mejl dođe informacije jeste li osvojili nagradu ili ne. Ove godine dijeli se 200 USB stickova od 1GB i 400 malih nogometnih lopti u 19 dana igre – što znači, teoretski, 30-tak nagrada dnevno. Osim toga, dva najsretnija igrača će dobiti i odlazak na utakmicu Hrvatska – Poljska u VIP aranžmanu.

Kako sam osobno upleten u organizaciju (tehnički dio – čitaj programiranje), znam kako sustav funkcionira i mogu osobno posvjedočiti da se ne radi o nekakvoj navlakuši, kao niti da organizator koristi vaše podatke za išta drugo osim slanja nagrade, ukoliko ju osvojite.

Adresa igre je www.navigator.com.hr, igrati se može jednom dnevno, sve dok ne osvojite nagradu. Pravila se treba pridržavati jer se sustav, ukoliko detektira kršenje pravila, počne "zločesto" ponašati, a ako vas on ne skuži, moguća je i naknadna, ručna diskvalifikacija!

Naravno, u cijeloj priči meni je najzanimljiviji tehnički aspekt cijelog projekta (ovo mi je jedan od najdražih koji sam radio), no nažalost o tome ne smijem pisati jer bi onda potencijalno bilo više pokušaja zlouporabe i zaobilaženja pravila.

leave your comment