WinDays aplikacija za Windows Phone

English summary: Official WinDays conference Windows Phone app has been published, by yours truly.

screenshot_3-23-2012_12.23.36.502Kod izrade mobilnih aplikacija je totalno zabavno što je trenutak puštanja aplikacije u javnost vrlo konkretan. Kod weba je to često nekakvo stanje koje se još danima polira, čak ne zato što nije dobro testirano ili što ima bugova, već zato što se jednostavno može, pa što ne bismo još ovo ispolirali ili dodali kakav zgodan petminutni feature. Kod mobilnih aplikacija nema tog luksuza jer objava aplikacije, a i njezini updatei traju. Ponekad samo 3-4 dana (barem kod Windows Phonea), no svejedno neusporedivo sporije nego što se može napraviti update na webu.

No, otišao sam u krivom smjeru. Dakle, poanta ovog posta je najava službene aplikacije za konferenciju WinDays koja će se za desetak dana dogoditi u Rovinju. Na aplikaciji se radi dugo vremena, negdje od početka prosinca (ne, naravno, intenzivno cijelo vrijeme), pa je poseban gušt imati iza sebe gotov proizvod.

Glavne mogućnosti aplikacije su pregled rasporeda događanja (na sto i jedan način – nikada i nigdje tako detaljno!), mapa konferencijskog prostora, praćenje Twittera, vremenska prognoza i mogućnost plaćanja parkinga u Rovinju. Sve na jednom mjestu Smile

Da ne duljim, aplikaciju možete preuzeti ovdje (gdje možete vidjeti i više screenshotova) – i – vidimo se u Rovinju.

leave your comment